Tietoa meistä

Laukkosken nuorisoseura o­n kulttuuri-, nuoriso- ja harrastustoimintaa harjoittava yhdistys, joka kuuluu jäsenenä Suomen nuorisoseurat ry:hyn.

Järjestön periaatteiden mukaisesti toiminta o­n poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumatonta, kaikille ikäryhmille avointa toimintaa. Viime vuosina o­n Laukkosken nuorisoseurassa ollut lasten musiikkiliikuntatoimintaa (Tempoa tenaviin) sekä muuta tanssi- ja musiikkitoimintaa. Lisäksi seuralehteä on julkaistu, mutta ei viimeisimpinä vuosina. 

Kansainvälisestä toiminnasta mainittakoon pari vuosikymmentä kestänyt yhteistyö Saksassa, Baijerissa toimivan Birgländer-ryhmän kanssa. Lisäksi nuorisoryhmät tekevät kesäisin esiintymismatkoja koti- ja ulkomaisille tanssi- ja musiikkifestivaaleille. Vuonna 2003 nuorisoryhmän esiintymismatka suuntautui Yhdysvaltoihin Mainen osavaltioon ryhmän "Kantele Laulu Inc." vieraaksi.

Laukkosken nuorisoseura o­n perustettu vuonna 1905. Toiminnan ensimmäinen vuosisata tuli täyteen vuonna vuonna 2005.   

Seuran omistuksessa o­n vuonna 1920 rakennettu hirsinen toimitalo. Taloa vuokrataan yksityisille ja yhteisöille erilaisiin tilaisuuksiin, ks. lisätietoja seuratalosivulta.

Muita tietoja:

Yhdistyksen kotipaikka: Pornainen
Y-tunnus: 0904876-4
Jäsenmaksu: 15 euroa/henkilö.
Yhteystiedot: ks. erillistä yhteystietosivua

Seuran säännöt on päivitetty 25.10.2021 ja ne ovat lähes Suomen nuorisoseurat -mallisääntöjen mukaiset. 


Valokuva on Laukkosken seuratalon vihkiäisistä syksyllä 1920.